Дружину і дочок Трампа висміяли пародією в стилі Бейонсе: опубліковано відео
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Дружину і дочок Трампа висміяли пародією в стилі Бейонсе: опубліковано відео

Дружину і дочок Трампа висміяли пародією в стилі Бейонсе: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Дружину кандидата в президенти США Дональда Трампа Меланію, а також його дочок висміяли в музичному скетчі в стилі кліпу Бейонсе на пісню "Lemonade".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео Saturday Night Live.
Пародію на жінок Трампа показали в телешоу Saturday Night Live. У ролику "Меланія" і "дочки" Трампа намагаються донести до нього, що їм вже набридли його скандальні витівки, а останньою краплею стала заява політика про "хапання за сідниці".
"Ти витріпав мені всі нерви, Дональд... Я була на твоєму боці протягом всієї кампанії, твоя красива, слухняна Меланія", - дорікає мільярдерові "дружина".
Жінки нагадують Трампу, що якби не вони, він був би тільки "чуваком з химерними волоссям", а сердита "Меланія" бейсбольною битою розбиває телевізор, який показує її чоловіка.
"Я це все написала сама", - підкреслює "Меланія", нагадуючи глядачам про недавній конфуз дружини Трампа з "запозиченою" промовою Мішель Обами.
Роль Іванки Трамп виконала голлівудська актриса Емілі Блант, а роль Дональда Трампа - актор Алек Болдуїн.


Сам Дональд Трамп, судячи з його повідомлення у Twitter, теж подивився пародію.
"Нудному і несмішного щоу час на пенсію. Гра Алека Болдуїна огидна. Медіа нечесно чинять, впливаючи на вибори!", - написав республіканець.
Як повідомляв ONLINE.UA, в США набирає обертів скандал навколо кандидата в президенти Дональда Трампа, якого звинувачують в сексуальних домаганнях вже чотири жінки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?