Оплата комуналки в розстрочку: Гройсман пояснив деталі
Категорія
Економіка
Дата публікації

Оплата комуналки в розстрочку: Гройсман пояснив деталі

Оплата комуналки в розстрочку: Гройсман пояснив деталі
Джерело:  Укрінформ

Кабмін має намір допомогти малозабезпеченим українцям з виплатами комунальних платежів, пропонуючи їм річну розстрочку або систему субсидій.
Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
«Будуть сім'ї, які не можуть або не хочуть узяти участь в програмі субсидій. Ми запропонуємо інший варіант - ось ми провели обговорення з депутатами парламенту і членами коаліції і вирішили, що введемо 12-місячну розстрочку на оплату житлово-комунальних послуг для тих, хто не бажає отримувати субсидії», - сказав він.
Гройсман додав також, що держава забезпечить допомогою всіх громадян, які її потребують.
«Але, вибачте, ми не можемо субсидувати і дотувати теплокомуненерго, водоканали та інше. Ми повинні тоді, коли важко, підтримати кожну українську родину», - заявив він.
Прем'єр також зазначив, що здійснити таку допомогу буде досить легко, незважаючи на безліч чуток навколо субсидій.
«Я думаю, що ці міфи пов'язані з тим, щоб просто загострити ситуацію там, де в принципі проблем не повинно бути», - зазначив прем'єр.
Нагадаємо, раніше економічний експерт Михайло Гончар у своєму блозі на ONLINE.UA дав українцям важливий прогноз щодо комунальних платежів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?