Вручення Нобеля Бобу Ділану: співак спантеличив реакцією
Категорія
Культура
Дата публікації

Вручення Нобеля Бобу Ділану: співак спантеличив реакцією

Вручення Нобеля Бобу Ділану: співак спантеличив реакцією
Джерело:  The Guardian

Представники Нобелівського комітету досі не змогли зв'язатися з  легендарним американським музикантом Бобом Діланом, якому присудили премію з літератури.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Guardian.
Як заявила постійний секретар Шведської академії Сара Даниус, досі невідомо, чи з'явиться музикант на церемонії нагородження, яка відбудеться 10 грудня.
«Зараз ми нічого не робимо. Я дзвонила і відправляла листи його найближчого ділера, і мені дуже дружелюбно відповідали. Поки що цього цілком досить», — розповіла вона.
У той же час Даниус зазначила, що на честь лауреата відбудеться в будь-якому випадку.
Відомо, що після звістки про присудження йому нагороди Ділан виступав в Лас-Вегасі, але ні на концерті, ні після нього нічого не сказав про премії.
Варто нагадати, що Ділан став першим автором-піснярем, що отримали Нобелівську премію.

Як повідомляв ONLINE.UA,  нагорода американцю була присуджена «за створення нових художніх форм і продовження великих традицій американської пісні».


Також нагадаємо, що це  рішення Нобелівського комітету викликало бурхливою реакцією соціальних мереж.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?