Група "Ленінград" розбурхала мережу новим кліпом: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Група "Ленінград" розбурхала мережу новим кліпом: з'явилося відео

Група "Ленінград" розбурхала мережу новим кліпом: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Відома російська група «Ленінград», лідером якої є скандальний  Сергій Шнуров, представила новий музичний кліп, який викликав суперечливі відгуки у користувачів мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на сторінці групи «Ленінград» в Facebook.


Кліп називається «Окуляри Собчак», при цьому російська телеведуча Ксенія Собчак також знялася в кліпі.


Продюсером кліпу виступив Костянтин Фісенко, режисером - Михайло Марескін.


При цьому користувачі соцмереж розділилися в своїх оцінках нового твору Шнурова.


Сонечка З: Навіщо стільки крові навколо і близько? Мало крові і трешу в реалі, так? Зовсім не смішно! Ледве додивилася до кінця.


Олег Рубель: Ну це вже перебір. Реально маячня. Наскільки я розумію, кліп робили протягом місяця. Сергій вирішив брати не якістю, а кількістю!


Роман Гершуні: Карти, гроші, два шнура.


Анастасія Севальнікова: Чудовий трешачок.


Альберт Болдін: Кліп хороший, динамічний. Але ось пісня ... Вона непогана, але слухається гірше, ніж попередні хіти. Голос не той (у Аліси вокал "багатший" і приємніший), і в цілому у новій вокалістки образ занадто грубий.


Олександр Сиров: Дуже круто! У нас знімають фільми якісь безглузді виродки, а тут ця супер-жінка дарує нам шедевр за шедевром! Ура.


Оксана Запольська Ох ... еть! Справжнє божевілля хоробрих ... Шнур перевершив себе. Чи, взагалі, і приблизно ніхто не зрозумів, про що ж нова п'єса Сергія Володимировича?


Обережно! Відео містить ненормативну лексику, 18+



Як повідомляв ONLINE.UA,  скандальний лідер російської групи "Ленінград" Сергій Шнуров (Шнур) опублікував у себе на соцсторінці відео, де він виконує пісню "про рідну країну" - пародію на відому "Широка страна моя родная".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?