П'яний священик на Закарпатті задавив трьох жінок: з'явилися фото і подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

П'яний священик на Закарпатті задавив трьох жінок: з'явилися фото і подробиці

П'яний священик на Закарпатті задавив трьох жінок: з'явилися фото і подробиці
Джерело:  zk.npu.gov.ua/

У четвер пізно ввечері, 21 жовтня, на Закарпатті священик в стані алкогольного сп'яніння став винуватцем ДТП, в результаті якої загинули три жінки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції Закарпатської області.
"20 жовтня близько 23:00 до Виноградівської поліції надійшло повідомлення про ДТП в селі Підвиноградів. На місці події з'ясувалося, що водій, рухаючись в напрямку Виноградова, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на трьох жінок-пішоходів. Потерпілими виявилися 63-річна, 76 -річна і 51-річна місцеві мешканки", - йдеться в повідомленні.
Правоохоронці з'ясували, що винуватцем ДТП виявився 78-річний місцевий священнослужитель, в крові якого експертиза підтвердила наявність залишків алкоголю. Правоохоронці затримали його в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Слідчі проводять досудове розслідування і вирішується питання про обрання щодо нього запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального Кодексу України.
Як повідомляв ONLINE.UA, на автодорозі "Львів-Краковець" зіткнулися чотири автомобілі, в результаті аварії загинула жінка.
.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?