Українці вишикувалися в гігантські черги за новими iPhone: з'явилися фото
Категорія
Культура
Дата публікації

Українці вишикувалися в гігантські черги за новими iPhone: з'явилися фото

Українці вишикувалися в гігантські черги за новими iPhone: з'явилися фото
Джерело:  NV

Українці в ніч на п'ятницю, 21 жовтня, вишикувалися в довгі черги за  новим смартфоном iPhone 7 американської компанії Apple.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Новий час.
Багато українців не змогли дочекатися офіційних продажів нового продукту Apple, які в Україні стартували в п'ятницю о 10:00, і прийшли в магазини в ніч на 21 жовтня, стаючи в довгі черги. За словами представників однієї з мереж гаджетів, в різних містах України, де є магазини мережі, прийшли по кілька покупців.
Найбільше купують iPhone 7 у відтінках чорного - матовий Black і глянсовий Jet Black.
Як відомо, ціни на iPhone 7 стартують з майже 24 тисяч гривень (32 ГБ) і до 32 тисяч гривень (iPhone з 256 ГБ пам'яті). А ось найдешевший з iPhone 7 Plus коштує майже 29 тисяч гривень.
Як повідомляв ONLINE.UA, в американському Сан-Франциско компанія  Google провела презентацію своїх нових смартфонів - Pixel і Pixel XL, який має діагональ екрану - 5,5 дюйма і дає здатність 2560 на 1440 пікселів. Коли почнуться їх продажi в Україні, поки невідомо.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?