У Порошенка похвалилися новою екіпіровкою для десантників: в мережі гаряче обговорюють фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Порошенка похвалилися новою екіпіровкою для десантників: в мережі гаряче обговорюють фото

У Порошенка похвалилися новою екіпіровкою для десантників: в мережі гаряче обговорюють фото
Джерело:  online.ua

Позаштатний радник президента України Петра Порошенка Юрій Бірюков показав фотографії нового екіпірування десантників 79-ї бригади Збройних сил України, що викликало захват користувачів мережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Бірюкова.
"Нові каски, нові нічники, нові тепловізори, нові автомати. Єдине в кадрі, що ні поставлено по лінії МО - велосипедний стоп-сигнал на потилиці каски: такий собі "свій-чужий", виготовлений пустотливими ручками місцевих умільців :)", - написав радник українського президента.
Також він перерахував деякі особливості нової екіпіровки: "Гвинтики на прикладі новеньких АК-ТК вже не розгвинчуються, там внесли зміни в конструкцію, тепер там жорсткіші зчеплення і заклепки. Практично ВЕСЬ штурмовий компонент бригади вже забезпечений приладами нічного бачення і / або тепловізорними прицілами. І весь штурмовий компонент бригади забезпечено новими автоматами, з тактичним обвісом і коллиматорними прицілами. Йдеться на сотні. Багато сотень. Автомати АК-ТК вже модернізовані, з урахуванням попередніх конструктивних недоліків. Нові десантні каски українського виробництва, куплені за гроші бюджету. З десантними чохлами літо / зима, з кріпленнями під нічники".
Крім іншого, Бірюков підкреслив, що на склад РАО однієї з військових частин надійшла ще одна партія приладів нічного бачення третього покоління AN/PVS-14 кількістю в 1,2 тис штук, а з ними інструкції, і ремонтні комплекти для технічного обслуговування.
Одні користувачі мережі зраділи новій формі українських десантників, інші поцікавилися, коли будуть екіпіровані інші батальйони і підрозділи ЗСУ, деякі, - запитали про інші елементи екіпіровки.
Тарас Чмут: "Супер гуд! Головне не забувати, що крім ВДВ у нас ще й МП є))) А МП - це не тільки 36 Бригада, а й окремий одеський батальйон".
Олександр Попов: "Жирна вкусняшечка ..."
Гліб Щербак: "Шикардос!".
Aleksandr Zimin: "На ігри резервістів в 25 ОПДБр видавали PVS-14. І на стрільби, і на БрТУ. Відмінний апарат. Кожному солдатові - нічник! Я про таке 2 роки тому навіть в самих слинявих думках не мріяв!"
Павло Бишів: "З усієї аудиторії цінність 1200 каганців розуміє відсотків 5, їм в принципі знати не треба, але хочуть розрекламований Джавелін, ще б на танчики пиляти тепловізори!".
Vsevolod Petrichenko: "Ці нічники класні: висока деталізація і пристойна дальність".
Юрій Володимирович: "Десантура це добре. А коли піхоту будуть постачати?"
Michael Michael: "А шоломи TOP-Д від uaRms?"
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Юрій Бірюков публікував фото міністра оборони України, що займається на орбітреку.















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?