Ярош розповів, якої шкоди Україна може завдати російським військам
Категорія
Політика
Дата публікації

Ярош розповів, якої шкоди Україна може завдати російським військам

Ярош розповів, якої шкоди Україна може завдати російським військам
Джерело:  online.ua

Народний депутат України Дмитро Ярош впевнений, що військовослужбовці Збройних сил України сильно змінилися з 2014 року, і в короткі терміни можуть розгромити банди бойовиків, що провокують  військовий конфлікт на Донбасі.


Про це він розповів в інтерв'ю на ONLINE.UA.


На думку нардепа, ВСУ зможуть розгромити бойовиків на Донбасі, якщо не дадуть Росії ввести регулярні війська, оскільки це відразу ж погіршить ситуацію.


"Зараз ВСУ - не ті, що були в 2014 році. І я переконаний, що ми можемо тим угрупованням російських військ, які зараз знаходяться по периметру нашого кордону, нанести дуже великі втрати. І вони не зможуть виконати поставлені перед ними Кремлем завдання і окупувати частинунаших територій. навіть якщо залучать авіацію. Грузія - тому приклад. Згадайте 2008 рік, коли наші ракетники збили навіть їх стратегічні бомбардувальники", - розповів політик.


"Все абсолютно реально, все абсолютно можливо. Головне — чітко ставити перед собою завдання. Тим більше, Бог — на нашому боці. Бо не ми ж прийшли в Росію воювати — ми захищаємо свою землю. Маємо абсолютне на це право.", - підкреслив Ярош.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Дмитро Ярош: народ на Донбасі може повстати, а банди ми там розгромимо швидко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?