ДТП з п'яним священиком на Закарпатті: з'явилося відео моменту аварії
Категорія
Події
Дата публікації

ДТП з п'яним священиком на Закарпатті: з'явилося відео моменту аварії

ДТП з п'яним священиком на Закарпатті: з'явилося відео моменту аварії
Джерело:  ТСН

У мережі з'явилося відео  дорожньо-транспортної пригоди в районі села Підвиноградів в Закарпатській області, де священик на смерть збив трьох жінок.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.


Відзначається, що подія трапилася близько 23:00 20 жовтня, 78-річний священик на Audi переїхав трьох жінок 63, 76 і 51 років, які йшли в попутному з автомобілем напрямку. В результаті події дві жінки загинули моментально, третя, - через кілька хвилин.


Після проходження тесту на драгері стало ясно, що на момент ДТП священнослужитель знаходився в стані алкогольного сп'яніння, прилад зафіксував 0,2 проміле алкоголю в крові. За фактом події порушили кримінальну справу, винуватця аварії затримали.



Також в прес-службі місцевої поліції опублікували відео з місця події:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  на автодорозі "Львів-Краковець" зіткнулися чотири автомобілі, в результаті аварії загинула жінка.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?