Знаменита українська тенісистка зробила гучну заяву про Москву
Категорія
Спорт
Дата публікації

Знаменита українська тенісистка зробила гучну заяву про Москву

Знаменита українська тенісистка зробила гучну заяву про Москву
Джерело:  Р-Спорт

Знаменита українська тенісистка Еліна Світоліна

 заявила, що перед півфінальним матчем Кубка Кремля отримувала погрози на свою адресу і тепер сумнівається, що ще хоча б раз візьме участь в турнірі в Москві.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Р-Спорт.


"Якщо чесно, психологічно цей турнір для мене дуже важкий. Вчора було дуже багато поганих повідомлень, якихось погроз, якщо я виграю. Не знаю чому", - сказала Світоліна журналістам.


"Бувають, звичайно, деякі люди, які займаються ставками. Якщо чесно, вчора ввечері це було занадто. У мене є людина, яка займається цим, але вона просто не встигала це все видаляти. Я не знаю, хто були ці люди", - додала тенісистка.


При цьому Сітоліна відзначила хорошу організацію турніру, але висловила сумнів, що знову приїде на турнір в столиці Росії.


"Організація тут дуже хороша, але я не знаю, чи повернуся в Москву в наступному сезоні. В кінці року - і такий удар, можна сказати", - сказала вона.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в півфіналі Кубка Кремля українська тенісистка Еліна Світоліна зазнала поразки від восьмої ракетки світу росіянки Світлани Кузнєцової

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?