Інцидент з білоруським літаком: в СБУ дали емоційний коментар
Категорія
Події
Дата публікації

Інцидент з білоруським літаком: в СБУ дали емоційний коментар

Інцидент з білоруським літаком: в СБУ дали емоційний коментар
Джерело:  online.ua

Прес-секретар Служби безпеки України Олена Гітлянська прокоментувала  інцидент з поверненням під погрозами підняття винищувачів літака Boeing 737-800 білоруської авіакомпанії "Бєлавіа", який стався в п'ятницю 21 жовтня.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Гітлянська.


"СБУ отримала інформацію про іноземного громадянина і можливу загрозу національній безпеці держави.

На момент отримання інформації іноземець вже знаходився на борту літака авіакомпанії «Белавіа», який готувався виконати рейс до Мінська. Ми невідкладно поінформували про це ДП «Украерорух». На той час, коли диспетчер зв'язався з пілотом, літак вже кілька хвилин перебував у повітрі. Після перевірочних заходів ми переконалися, що загроза національній безпеці локалізована. СБУ діяла і діятиме в рамках компетенції для забезпечення безпеки країни і її громадян", - написала прес-секретар СБУ.


"Від себе особисто. Невже можна серйозно сприймати інформацію про те, що винищувачі могли бути підняті в небо проти цивільного лайнера?" - додала Олена Гітлянська.



Як повідомляв ONLINE.UA, стало відомо, що  білоруський літак повертали в київський аеропорт "Жуляни" через політолога, який під час Євромайдану підтримував дії біглого екс-президента Віктора Януковича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?