Відверті зізнання опального ватажка ДНР розбурхали мережу: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Відверті зізнання опального ватажка ДНР розбурхали мережу: з'явилося відео

Відверті зізнання опального ватажка ДНР розбурхали мережу: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі бурхливо обговорюють зізнання  опального ватажка банди «Схід» Олександра Ходаковського, який заявив про те, що положення невизнаного Придністров'я на Донбасі - це нормально, а також про те, що особисто він не засмутиться, якщо не зможе їздити в Європу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook відомого українського журналіста з Донецька Дениса Казанського.


«Один з творців «ДНР» «польовий командир» Олександр Ходаковський виступив з черговою іскрометною промовою, яка найкращим чином демонструє те незавидне становище, в якому виявляються люди, коли владу над ними захоплюють упоротие м..аки!", - написав Казанський


«Та плювати я хотів на те, визнає нас весь світ або не визнає. Якщо ми не ввійдемо в шенгенську зону, я сильно не засмучусь. На випадок якщо війна закінчиться, я намітив собі кілька туристичних маршрутів в сторону Байкалу і Далекого Сходу. І я так скажу, що моєго життя не вистачить навіть в цьому напрямку рухатися. А вже про інші напрямки як-небудь в відеожурналах подивлюся, як там влаштована Ніцца або Лазурний берег. Нічого, переживемо», - процитував Казанський Ходаковського.


«З самого початку я попереджав своїх земляків через всі доступні мені інформаційні ресурси, що цим закінчиться. І ось тепер упоротий ... дак вирішує за мільйони людей, куди їм їздити, а куди ні», - продовжив Казанський.


«Але далі там ще крутіше. Далі Ходаковський заявив, що не потрібно скаржитися, що Донбас опинився в положенні Придністров'я, бо з самого початку всі до цього і прагнули. Мовляв, Росія нас не візьме, звичайно, але це і не страшно, в ПМР теж дуже добре», - додав журналіст.


«Якби я не побачив відеозапис цієї розмови, я б вирішив, що це якась пародія 95 кварталу. Але ні, він насправді серйозно це все говорить», - написав Казанський.


У своєму блозі він також опублікував відео, на кадрах якого бойовик Ходаковський розповідає про перспективи Донбасу і про поїздки в Європу.


При цьому визнання бойовика викликали шквал емоційних коментарів.


Едуард Нікулін: Який Байкал з Далеким Сходом? Його маршрут пролягатиме з першого по дев'ятий поверх донецького ліфта. Розігнався він на Далекий Схід. Твій максимум - дев'ятий поверх! Дев'ятий поверх! Відро! Смітник!


Олена Ігнатенко: Я теж попереджала земляків. Але вони хихикали, крутили пальцем біля скроні і на всіх вітрилах гребли "расференд", на зустріч "пенсіям і зарплатам як в росії".


Андрій Афанасенко: "Головне досягнення - машини з номерами ДНР їздять в росію, громадян з паспортами ДНР пускають в росію", а то ви до війни не могли туди їздити. Дебіли, бл.


Артем Линів: Один вже до Байкалу доїхав, але не повернувся.


Oleg Yudin: "Як же він служив в очистці?" ©


Олексій Чесноков: Ну он-то грошей награбував досить, щоб і на Байкалі добре прожити, чого не скажеш про більшість тих придурків, які йому повірили. Так що, якщо Ходаковський просто му..к, то ті - му..аки-дебіли. На них велика провина лежить.



Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше бойовик Ходаковський заявляв, що, на його думку, до незаконного попереднього голосування на "місцеві вибори" бойовики так званих ДНР і ЛНР допустили тільки узгоджених кандидатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?