Матіос зробив резонансну заяву про Інтерпол і Януковича
Категорія
Україна
Дата публікації

Матіос зробив резонансну заяву про Інтерпол і Януковича

Матіос зробив резонансну заяву про Інтерпол і Януковича
Джерело:  online.ua

Генеральна прокуратура протягом найближчого тижня дасть процесуальну оцінку діям окремих посадових осіб Національного бюро Інтерполу в Україні, які могли сприяти в уникненні кримінальної відповідальності екс-президенту  Віктору Януковичу  та його оточенню.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 112-Україна ».


Як заявив головний військовий прокурор Анатолій Матіос в ефірі телеканалу, Генпрокуратура і група військової прокуратури, які розслідують кримінальні провадження щодо членів злочинної організації колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка, бізнесмена Сергія Курченко, Сергія Арбузова і Віктора Януковича, дасть процесуальну оцінку ймовірній причетності посадових осіб Інтерполу до протиправних дій.


"Я про це заявляю офіційно .... Не може бути, коли Україна повинна "танцювати" від волі трьох-чотирьох чоловік і не зуміти виконати норми оголошення в розшук тих чи інших осіб", - заявив Матіос.


Раніше генпрокурор Юрій Луценко заявив, що кримінальні провадження стосовно Януковича і його спільників будуть передані в суд до кінця 2016 року.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в квітні в Генеральній прокуратурі заявили, що Інтерпол відмовився оголосити в міжнародний розшук екс-главу СБУ Олександра Якименка та сина колишнього генпрокурора Віктора Пшонки Артема Пшонку.


У січні повідомлялося, що з офіційного сайту Інтерпола  зникла інформація про розшук екс-прем'єра Миколи Азарова, колишньої глави Міністерства охорони здоров'я Раїси Богатирьової, бізнесмена Сергія Курченко, екс-міністра фінансів Юрія Колобова і колишнього нардепа Юрія Іванющенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?