У Трампа вже є план перших 100 днів президентства: озвучені деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

У Трампа вже є план перших 100 днів президентства: озвучені деталі

У Трампа вже є план перших 100 днів президентства: озвучені деталі

Кандидат в президенти США від Республіканської партії, мільярдер  Дональд Трамп  оголосив свої плани на перші 100 днів президентства.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.


У разі, якщо він стане президентом, мільярдер пообіцяв скасувати або змінити умови головних міжнародних торгових угод: Північноамериканську зону вільної торгівлі (NAFTA) і Транстихоокеанське партнерство (TPP угоду за участю 12 країн, які омиваються водами Тихого океану).


Трамп також пообіцяв почати депортацію всіх мігрантів, арештованих за насильницькі злочини. Громадянам країн, які не братимуть назад своїх людей, США не видаватиме візи, пригрозив політик.


Серед інших змін, які пообіцяв кандидат, - обмеження права на лобіювання для колишніх чиновників з метою побороти корупцію.


Також Трамп пообіцяв судитися з усіма жінками, які  звинуватили його в сексуальних домаганнях.


"Всі ці брехухи будуть притягнуті до суду, коли вибори закінчаться", - сказав політик.


Як повідомляв ONLINE.UA, кандидат в президенти США від Демократичної партії  Хілларі Клінтон перемогла Трампа в третьому, фінальному раунді теледебатів  в університеті Невади в Лас-Вегасі в США, які відбулися 20 жовтня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?