Сестра українця Сенцова заявила про погрози, що надійшли на її адресу
Категорія
Культура
Дата публікації

Сестра українця Сенцова заявила про погрози, що надійшли на її адресу

Сестра українця Сенцова заявила про погрози, що надійшли на її адресу
Джерело:  online.ua

Сестра українського режисера  Олега Сенцова, засудженого в РФ нібито за підготовку терористичних актів у Криму, Наталя Каплан заявила про те, що їй погрожували через брата.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на її Facebook.

"Давненько мені в повідомленнях погрози не сипалися ... А ось мені в приватку погрози в бік Олега взагалі вперше ... розлютилася і видалила, а потім зрозуміла, що даремно не копірнула...", - написала Каплан.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Росія відмовилася передати в Україну для подальшого відбування покарання Олега Сенцова, заявивши, що він - громадянин РФ.

Нагадаємо, що колишній Уповноважений з прав людини в РФ Елла Памфілова ще в квітні заявила, що у Сенцова немає російського паспорта і він - громадянин України. Після анексії Криму Сенцов в Росії був визнаний громадянином РФ лише з тієї причини, що у встановлені терміни "офіційно не заявив про відмову від російського громадянства", але й не звертався із заявою на оформлення російського паспорта і, відповідно, паспорт не отримував.

Також  РФ відмовилася передати Україні засудженого Кольченка, з тієї ж причини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?