Росія виступила з жорсткими звинуваченнями на адресу Заходу: соцмережі киплять
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія виступила з жорсткими звинуваченнями на адресу Заходу: соцмережі киплять

Росія виступила з жорсткими звинуваченнями на адресу Заходу: соцмережі киплять
Джерело:  stat.mil.ru

Міноборони Росії звинуватило Захід у тому, що літаки міжнародної коаліції завдали авіаудар по жалобній процесії в Іраку, в результаті чого загинули десятки людей.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу відомства.


Зокрема, таку заяву зробив в суботу офіційний представник російського оборонного відомства генерал-майор Ігор Конашенков. За його словами, повітряний удар зафіксували російські засоби розвідки.


"21 жовтня російськими засобами розвідки зафіксований повітряний удар пари літаків по населеному пункту Дакук, розташованому в 30 км на південь від Кіркука, де, за нашими даними, бойовиків ІДІЛ немає", - сказав він.


З повідомлень очевидців, зазначив представник Міноборони РФ, авіація коаліції прийняла за скупчення бойовиків траурну процесію, в результаті чого загинули десятки мирних іракців, в тому числі жінки і діти.


Думки росіян в соцмережах розділилися: одні вимагають міжнародного трибуналу для США, інші пропонують подивитися на злочини Росії.



Як повідомляв ONLINE.UA,  терористи угруповання "Ісламська держава" вбили 284 особи в районі населеного пункту Мосул в Іраку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?