Стало відомо про відставку проукраїнського політика в Європарламенті
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо про відставку проукраїнського політика в Європарламенті

Стало відомо про відставку проукраїнського політика в Європарламенті

Лідер фракції "зелених" в Європейському парламенті  Ребекка Гармс, відома своєю проукраїнською позицією, оголосила про своє рішення піти у відставку з посади голови фракції.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.

Головною причиною для прийняття такого рішення, за словами Гармс, стало те, що їй "не вдалося зробити своїх соратників настільки проєвропейськими, наскільки їй хотілося б".

"Моє враження таке, що мені не вдалося зробити фракцію ("зелених") настільки безумовно проєвропейської, як того вимагають нинішні часи і нинішня конфронтація", - розповіла політик.

Надалі вона планує сконцентруватися на проблемах країн Східної Європи.

Як відомо, Ребекка Хармс входить в Парламентський комітет асоціації Україна-ЄС та відома своєю послідовною підтримкою України в ході конфлікту з Росією.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава фракції "зелених" в Європарламенті  Ребекка Гармс заявила, що Європейський союз відмовиться від російського газу, якщо президент Росії Володимир Путін продовжить агресію на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?