Єдиний російський авіаносець висміяли піснею: з'явилося відео
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Єдиний російський авіаносець висміяли піснею: з'явилося відео

Єдиний російський авіаносець висміяли піснею: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

У мережі піснею висміяли єдиний російський авіаносець «Адмірал Кузнєцов», який прямує до берегів Сирії, залишаючи за собою шлейф чорного диму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на youtube-канал українського музиканта і шоумена Мірко Саблича.
Його нове гумористичне творіння називається «Авіаносець "Кузя" — Жартівлива пісенька про серйозні танунахах».
«Ах, що таке рухається там далеко? Чорним димом коптить атмосферу протоки Ла-Маншу... Іржавим коритом ковзаючи по хвилі Авіаносець повзе «Ковалів», — йдеться в словах пісні.
Також автор натякає росіянам, що для повернення в російські порти для «Кузнєцова» в сирійській пустелі, можна просто не знайти дров – і доведеться повертатися на ослах: «Так і залишиться гордий «Варяг» В тихому порту поблизу Алеппо. Пам'ятник дурі в російських верхах. Їдемо додому на ослах. Танунах».



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  росЗМІ спіймали на фейку: інформація про проходження російської флотилії через Ла-Манш по дорозі в Сирію ілюструвалася фото авіаносної ударною групи ВМС США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?