Знаменитий американський актор розбурхав росіян Трампом і горілкою з Путіним
Категорія
Світ
Дата публікації

Знаменитий американський актор розбурхав росіян Трампом і горілкою з Путіним

Знаменитий американський актор розбурхав росіян Трампом і горілкою з Путіним
Джерело:  НТВ

Знаменитий американський актор Жан Клод Ван Дамм уважає, що США може врятувати тільки мільярдер  Дональд Трамп, а з Росією потрібно помиритися.


Про це актор сказав в інтерв'ю TMZ, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на НТВ.


"Я люблю Америку. Я приїхав сюди ні з чим і став зіркою завдяки цим людям. Мені тут добре. Однак зараз до США потрібно ставитися як до бізнесу, тому що у вас, хлопці, є проблема. Я подорожую по світу - живу в Гонконзі, приїжджаю в Америку, їжджу до Європи. Я зустрічався з президентом Росії Володимиром Путіним, з екс-прем'єром Італії Сильвіо Берлусконі, з мільярдером і кандидатом в президенти США від Республіканської партії Дональдом Трампом", - сказав Ван Дамм.


За його словами, на користь Трампа як кращого кандидата в президенти США говорить те, що він "інвестував два, три, чотири, п'ять, шість мільярдів в свою країну, він хоче захистити свої інтереси".


Ван Дамм упевнений, що зараз немає часу на розмови про кібератаки: керівництву США треба думати про те, як поїхати в Росію, "випити горілки з паном Путіним і спробувати помиритися".


Нагадаємо, що в липні кандидат в президенти США  Хілларі Клінтон заявила, що за кібератакою на комп'ютери Демократичної партії США, в результаті якої було оприлюднено листування членів партії, стоять спецслужби, підконтрольні президентові Росії Володимиру Путіну.


Актор переконаний, що найсильніші країни в світі - це Америка і Росія, і тому вони просто зобов'язані "потиснути один одному руки".


У мережі реакції користувачів - найрізноманітніші: обурюються, сміються, підтримують Ван Дамма.






Як повідомляв ONLINE.UA, в липні кандидат в президенти США  Дональд Трамп заявив, що в разі своєї перемоги на виборах готовий розглянути питання про визнання Криму російською територією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?