Початок кінця Росії: комбат з АТО дав прогноз про війну в Україні
Категорія
Події
Дата публікації

Початок кінця Росії: комбат з АТО дав прогноз про війну в Україні

Початок кінця Росії: комбат з АТО дав прогноз про війну в Україні
Джерело:  online.ua

Комбат 8 окремого батальйону Добровольчої української армії "Аратта" Андрій Гергерт  (позивний "Червень") заявив, що вторгнення армії РФ вглиб України стане кінцем Росії.


Про це комбат сказав в інтерв'ю ONLINE.UA.


За його словами, головна зброя українців - вмотивованість.


"Нам, власне, і вигадувати нічого не треба. Наша головна зброя - вмотивованість. Мотивованість бійців, об'єднання українського народу навколо армії у вигляді волонтерів, священничества, Церкви, викладачів в школах ... Такі - ми не по зубах російської імперії", - зазначив Гергерт.


Він також сказав, що в разі повномасштабного вторгнення постраждають українські міста і села, проте здолати українців Росії все ж не вдасться.


"Якщо вони просунуться далі - так, будуть великі втрати, будуть зруйновані міста і села. Але наша історія вже не раз доводила: ми їм не по зубах. І якщо вони почнуть вторгнення вглиб української території, це стане початком кінця цієї імперії. Кінця, на який ми чекаємо вже кілька сот років", - підкреслив комбат.


Повний текст  інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Росіяни на Донбасі мріють, як будуть грабувати Маріуполь - комбат Української добровольчої армії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?