Російська співачка Корольова вирішила, що це за неї люди стояли на Майдані
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Російська співачка Корольова вирішила, що це за неї люди стояли на Майдані

Російська співачка Корольова вирішила, що це за неї люди стояли на Майдані

Російська співачка Наташа Корольова, якій на 5 років заборонили в'їзд до України

, назвала це рішення «великою помилкою» і спробою відібрати право вибору у людей, які стояли на Майдані.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю співачки «Комсомольській правді».


«Заборона на мій в'їзд в Україну – найбільша помилка тих людей, які намагаються утриматися при владі і заробити собі бали. Тим самим вони відбирають у киян, які виходили на Майдан і намагалися відстояти свої права, головне право – право вибору», — сказала вона.


Корольова вважає, що таким чином «українцям забороняють вибирати, про що тут ще говорити...».


«Я жила і в радянський час, коли теж багато чого заборонялося й нав'язувалося. Такий же перегин зараз в Україні спостерігається, на жаль», — впевнена росіянка.


У той же час вона заявила, що «росіяни і українці "мислячі", нормально між собою спілкуються – немає ніяких суперечок, розборок».


«А "зомбовані" йдуть на приводу інформаційної пропаганди. Не потрібно штучно створювати ситуацій, коли українську і російську нації зіштовхують лобами. Час і так дуже агресивний. Якщо вже "своїх" ділити на "своїх" і "не дуже" - що ж далі?» — розповіла співачка.


Корольова нагадала, що вона переїхала з Києва в Москву, коли «була ще єдина держава СРСР, я мислю цією великою єдиною державою досі, хоч і багато хто мене за це може засудити».


«Для мене, як для артиста навіть зараз немає меж. Кордони нам вибудовують політики, а для мене як артиста немає меж. Я миротворець, їжджу з любов'ю до людей, з чистим серцем і добрими піснями», — резюмувала співачка.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Корольова, яка підтримала анексію Крима Росією, є членом правлячої у РФ партії "Єдина Росія".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?