В мережі не вщухає сміх над російським авіаносцем: з'явилася нова жарт
Категорія
Світ
Дата публікації

В мережі не вщухає сміх над російським авіаносцем: з'явилася нова жарт

В мережі не вщухає сміх над російським авіаносцем: з'явилася нова жарт

Відомий російський блогер Аркадій Бабченко підтримали хвилю жартів довкола авианосця «Адмірал Кузнєцов», над яким сміється увесь світ  за шлейф чорного диму, що супроводжує його шлях.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook публіциста.
«В честь завершення Земфірою концертної діяльності, важкий авіаносний крейсер «Адмірал Флоту Радянського Союзу Кузнєцов» знявся у двох кліпах співачки - "Кораблі в моїй гавані палити" і "Не злетимо, так поплаваємо", — з гумором написав блогер.
Інші користувачі соцмережі також підтримали іронію Бабченка.
Саша Попов: «Сміттєвий вітер, дим з труби Плач природи, сміх сатани А все тому, що ми Любили ловити вітру і розкидати каміння».
Олексій Суховерхів: «Ви навіть не уявляєте собі, якщо Адмірал Кузнєцов ненароком затоне де-небудь в Ла Манші або в Середземному морі, який за нього доведеться платити штраф за порушення екологічних нормативів Європейського Союзу... Так що зараз Мінфіну залишається тільки молитися, щоб Міноборони дотягла його до Сирії».
Геннадій Шингарев опублікував картинку:



Игорь Зайцев: «Плот Лози».


Евгений Троян поділився картинкою:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  у мережі було опубліковане юмористичне відео, присвячене російському авіаносцю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?