Розкриті небезпечні плани російських військових на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Розкриті небезпечні плани російських військових на Донбасі

Розкриті небезпечні плани російських військових на Донбасі
Джерело:  online.ua

Російські військові в ході  війни на Донбасі  виступають в якості інструкторів місцевих сепаратистів, а також стоять на другій лінії фронту, при цьому по всьому відчувається, що Росія довго готувалася до агресії проти України.


Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив комбат 8 окремого батальйону Добровольчої української армії "Аратта" Андрій Гергерт (позивний "Червень").


Відповідаючи на питання, чи багато російських військових зараз знаходиться на Донбасі, Гергерт сказав: «Тут і думати не треба. Є оперативні дані з літаків наших, коптерів. Є розвідувальні дані. Повністю по фронту - їхня техніка, танки, ствольна артилерія».


«Ніяких виконань ніяких домовленостей - нехай навіть в форматі цього смішного" Мінська "- немає. Вони агресивні. Вони прагнуть і далі захоплювати наші території. Вони про це говорять між собою, мріють про те, як грабувати Маріуполь ... », - розповів боєць.


«Так що нічого нового немає. І ми до цього готові. Готові вступати з ними в бій. І, повірте, жодного метра української землі ми більше не віддамо», - впевнений Гергерт.


«Це все відбувається. У них є своя розгалужена агентурна мережа. Зрадники у всіх гілках влади присутні, так звана "п'ята колона" ... Росія прийшла дуже підготовленою до цієї агресії. Це відчувається по їх військовим рішенням (часом невдалим), з якихось таким політичних питань. Рука Москви відчувається - у всьому», - додав Гергерт.


Відповідаючи на питання, кого на Донбасі зараз більше - росіян або місцевих, боєць сказав: «Російські сили, Російська Федерація по ту сторону присутня лінійними підрозділами в Новоазовську, в Безіменному».


«Там морська піхота їх. Здебільшого вони там знаходяться як інструктори так званих ЛНР/ДНР», - пояснив боєць.


«І вони абсолютно по російській кальці воюють. Тобто, вони для нас прогнозовані. Ми бачимо, як вони мислять. На першу лінію вони запускають сепарів, цих одурманених людей, які без грошей готові вбивати. А друга лінія - вже росіяни», - сказав український боєць.


«І у нас до кордону дуже близько. 25 км - і вже російський кордон. А там накопичені їх сили і засоби дуже великі. Відразу за кордоном. 50 км вглиб РФ», - додав Гергерт.


Повний  текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Росіяни на Донбасі мріють, як будуть грабувати Маріуполь - комбат Української добровольчої армії

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?