Ярош пояснив, чому пішов із "Правого сектора"
Категорія
Політика
Дата публікації

Ярош пояснив, чому пішов із "Правого сектора"

Ярош пояснив, чому пішов із "Правого сектора"
Джерело:  online.ua

Народний депутат Дмитро Ярош прокоментував справжні причини свого відходу з поста лідера націоналістичної політичної сили «Правий сектор».
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
«Ви завжди якось занадто дипломатично, делікатно пояснювали причини розпаду "Правого сектора". Що насправді сталося?», - запитав Яроша журналіст.
«Він («Правий сектор» - Ред.) же є. Існує», - відповів народний депутат.
«Насправді, були методологічні розбіжності з хлопцями. Я їх розумію прекрасно. Власне, продовження революції силовим способом - це одна з таких причин. Тому що я з такою лінією не погоджувався. Хоча не виключав повністю, тому що все може бути», - продовжив Ярош.
«Але на все свій час під сонцем. Кажу: хлопці, коли є можливість без насильства обійтися, то його треба уникати, бо це крайній засіб. Але, на жаль, не всі хлопці це знають і розуміють. Втім, все йде, як іде. Нормально», - додав народний депутат.
«Як думаєте, чому не так багато людей підтримали тоді ще "Правий сектор", який знали абсолютно всі, коли ви пішли на вибори? Ті ж міфи відлякали?», - запитав журналіст ONLINE.UA.
"Не тільки. Там комплекс питань. По-перше, "Правий сектор" реально політикою не займався. Якщо взяти виборчу кампанію, наприклад, "Свободи", - білборди на кожному кроці, телеефіри і все таке - то у нас такої можливості, такого ресурсу, в принципі, не було», - пояснив Ярош.
«І я як керівник "Правого сектора" займався, в першу чергу, війною. Тому цей закид до мене з боку частини хлопців ПС - був, мабуть, абсолютно правильний», - вважає Ярош.
Повний текст інтерв'ю Дмитра Яроша читайте на ONLINE.UA: Російська імперія повинна бути знищена як явище

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?