У Мін'юсті заявили про непросту, але важливу реформу в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

У Мін'юсті заявили про непросту, але важливу реформу в Україні

У Мін'юсті заявили про непросту, але важливу реформу в Україні
Джерело:  online.ua

Міністр юстиції Павло Петренко заявив, що до кінця 2016 року на засіданні Кабінету міністрів буде представлена ​​концепція реформи судових експертиз.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.
"Ми зараз працюємо над тим, щоб запропонувати професійному співтовариству і українським юристам концепцію реформи системи судових експертиз», - сказав Петренко під час онлайн-конференції.
«Це не проста реформа, тому що ми розуміємо - судові експертизи це щоденний безперервний процес, і його не можна зупинити, щоб зробити реформу, а потім запустити заново», - продовжив міністр юстиції.
«Ми зараз з керівництвом і співробітниками наших профільних інститутів розробляємо відповідну концепцію реформи судових експертиз та будемо її презентувати, думаю, що до кінця року на уряді (засіданні Кабмнета міністрів - Ред.)", - заявив Петренко.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Україні з 30 вересня стартувала судова реформа, законодавчі зміни в Конституцію в рамках якої українським парламентом було ухвалено ще влітку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?