Ярош зізнався, що він думає про Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Ярош зізнався, що він думає про Путіна

Ярош зізнався, що він думає про Путіна
Джерело:  online.ua

Народний депутат Дмитро Ярош вважає, що на зміну президенту Росії  Володимиру Путіну  прийдуть в РФ інші диктатори, і нічого для України не зміниться, тому таке політичне явище як російська імперія має бути знищено, а на місці імперської Росії повинні з'явитися національні держави.


Таку думку Ярош висловив в інтерв'ю ONLINE.UA.


«Політика будь-яка, все ж, від особистостей залежить в якійсь мірі. Пам'ятаєте, роль особистості в історії? Це особливо у марксистів, у комуністів було прописано. І ця роль в історії насправді є», - вважає Ярош.


«Тому зрозуміло, що така людина як Путін - сильний політик, диктатор практично - впливає на ситуацію. І якщо взяти історію російської імперії, то там завжди, коли відбувалася якась зміна царів їх, диктаторів і так далі - вона приводила до підвищення турбулентності в їх країні», - продовжив Ярош.


«І відволікала увагу всього російського, імперського суспільства від зовнішніх факторів. На деякий час. Потім воно все поверталося ... Ось Єльцина ми згадаємо - розвал СРСР і так далі. Але прийшов потім Путін - і все стало на свої місця, як це було і до того, до розвалу Союзу», - вважає народний депутат.


«Тому російська імперія повинна бути знищена як явище. На її території мали б з'явитися національні держави. Тільки тоді Україні буде нормально, спокійно. І не тільки Україні, але, мабуть, більшій частині світу», - впевнений Ярош.


«Це теж одним із завдань нашої національно-визвольної політики мало б бути. Державної політики. Тому що загроза буде існувати, поки буде існувати Росія. Не стане Путіна - прийде інший. Наприклад, Медведєв. Буде 5 років дестабілізації внутрішньої у них, а потім прийде якийсь новий "Путін", а Медведєва приберуть, бо він їх не влаштовує. І все повториться», - резюмував народний депутат.


Повний  текст інтерв'ю Дмитра Яроша читайте на ONLINE.UA: Російська імперія повинна бути знищена як явище

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?