Російський письменник підірвав мережу розповіддю про візит до Києва
Категорія
Політика
Дата публікації

Російський письменник підірвав мережу розповіддю про візит до Києва

Російський письменник підірвав мережу розповіддю про візит до Києва
Джерело:  online.ua

Відомий  російський письменник Борис Акунін під час візиту до Києва  здивував користувачів мережі висновками від поїздки в українську столицю.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook письменника.


"Я перший раз в Києві. За письменницькими справами, на пару днів. Їжджу по місту, ходжу, дивлюся. Головне відчуття - ступор. Не можу зрозуміти: як можна воювати з Україною? Бред", - підкреслив Акунін.


Відзначимо, що такі слова відомого письменники викликали бурхливу реакцію користувачів соцмереж. Так, Олександр Ардельянов написав: "Головне зрозуміти - Україна не Росія. І те, що ми володіємо вільно двома мовами, не означає, що ми росіяни. Просто ми не шовіністи, не імперці, та не божі обранці".


Andrei Leontiev: "Київ чарівне місто, одне з моїх найулюбленіших міст світу. Сподіваюся наступної весни там опинитися, прогулятися по Андріївському узвозу, зустрітися з друзями, випити горілки і закусити салом. Слава Україні!"


Ussr Eum: "Коли у України цупили Крим і захопили Слов'янськ і Краматорськ, українці теж не вірили, що Росія зможе з ними воювати. Тепер, головне - не забути це Росії, незалежно від того, що буде написано в підручниках історії. Історія повторюється".



Сергій Тимченко: "Також, наприклад, як підривати свої ж будинки або напасти на Грузію, підміняти сенси, обожнювати упиря. Росія - ось це маячня!".


Олександр Ардельянов: "Панове росіяни! Мені все-одно, що у вас відбувається. Поки не було "кримвашу", впізнавав тільки Путіна і Медведєва. Чому вас всіх так активно мучить Україна? Розберемося без вашої "сестринської" допомоги. Вам нема чим займатися від Балтики до Сахаліну? Київ може і мати міст руських, але дочки явно упирі".


Як повідомляв ONLINE.UA,  Акунін раніше заявив, що жорстка вертикаль влади в нинішній Росії під керівництвом президента Володимира Путіна може стати причиною розвалу країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?