В Європі виходить у світ гучне викриття злочинів Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

В Європі виходить у світ гучне викриття злочинів Путіна

В Європі виходить у світ гучне викриття злочинів Путіна
Джерело:  Радіо Польща

Польська журналістка Христина Курчаб-Редліх представила в Варшаві книгу «Вова. Володя. Володимир. Таємниці Росії Путіна», в якій йдеться про невідомі факти з життя президента Росії Володимира Путіна і викриваються його злочини.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Радіо Польща.
Автор у своїй книзі розповідає про кар'єру Путіна в КДБ, про його причетність до міжнародної торгівлі зброєю і наркотиками і про те, хто привів його до влади. Також Христина Курчаб-Редліх пише про війни в Чечні і Україні, які розв'язав російський лідер.
Курчаб-Редліх розповіла, що вирішила написати книгу про таку людину, як Путін, після того, як пожила в Росії і побачила, як російський президент повертає країну на 30-50 років назад.
"Я думала так: ціни на нафту виросли - як же ця країна розквітне, як же цим людям буде легко. Потім я їздила по Росії, бачила, що дороги страшні, людям дуже важко жити. Що пропаганда залишається пропагандою, але нічого не змінюється. Єдине, що він робить - це пропаганда і постійні повторення в дусі «ми встали з колін, ми велика і велика країна, всі на нас нападають». Він зробив з Росії табір, на який нападають вороги. Це дуже боляче, тому що це неправда. Росіяни їздять по всьому світу і говорять, що всі їх приймають нормально, ніхто проти них нічого не має. У нас (в Польщі - ред.) повно росіян і все нормально, ніхто не скаржиться".
У рецензії на книгу обіцяно дуже багато фактів про життя Путіна, про які раніше ніхто не знав. Автор поділилася своїми почуттями, які відчувала, дізнаючись ці факти.
"До глибини душі мене обурила кількість людей, які загинули, я думаю, не без участі або наказу Володимира Путіна. Це просто кошмар, це кладовище людей, про яких ніхто ніколи не чув. Це і люди, які з ним працювали в Пітері, які раптом зникали, бо надто багато знали", - зазначила польська журналістка.
За її словами, вона б хотіла, щоб книга вийшла російською мовою, але побоюється за свою безпеку.
"Я б дуже цього хотіла, але мої близькі побоюються, що це не зовсім безпечно для мене. Під моїм прізвищем в інтернеті завжди багато коментарів «хейтерів». Я до цього звикла. Але я б дуже хотіла, щоб багато хто побачив свого кумира з іншого боку", - сказала вона.
Як повідомляв ONLINE.UA, народний депутат Дмитро Ярош вважає, що на зміну президенту Росії Володимиру Путіну прийдуть в РФ інші диктатори, і нічого для України не зміниться, тому таке політичне явище як російська імперія має бути знищено, а на місці імперської Росії повинні з'явитися національні держави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?