Савченко в Європі жорстко проїхалася по Україні: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко в Європі жорстко проїхалася по Україні: з'явилося відео

Савченко в Європі жорстко проїхалася по Україні: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат Надія Савченко

дала інтерв'ю естонському телеканалу ETV+, в якому розкритикувала Верховну Раду України, назвавши український парламент болотом.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.


«Верховна Рада більше схожа на болото, адже немає з ким битися. В болоті, чим більше ти його місиш, тим більше угрузаєш. Тож тріпатися немає сенсу. Краще завмерти і почекати», - сказала Савченко, зізнавшись, що останнім часом рідко відвідує парламентські засідання, адже там «не відбувається правильних процесів».


Вона також заявила, що у неї немає "амбіцій політика і жадібності до влади", додавши, що робота політика для неї менш приємна, ніж робота військового льотчика.


Ситуація в Україні, на думку Савченко, зараз нагадує хаос.


«У нас в Україні, на жаль, нічого не працює... Найнебезпечніше в тому, що всі люди знають, що закони не працюють, що якщо зробиш злочин, але зможеш спетляти, то все добре, головне - не попадатися», - зазначила вона.


За її словами, революція не могла зробити дива.


«Революція відкрила людям очі, але не могла зробити дива. Ми вже всі розуміємо причини події, розуміємо, що минулого не змінити і що майбутнє швидко створити не вдасться», - сказала Савченко, додавши, що потрібно «потрапити в ту точку, коли гниль залишиться і кров почне повільно очищатися».



Як повідомляв ONLINE.UA,

Надія Савченко подала електронну декларацію на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (НАПКА), в якій вказала наявність у неї квартири, земельної ділянки, акцій компанії і іншого

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?