Суд прийняв рішення щодо мера, якого підозрюють в корупції
Категорія
Політика
Дата публікації

Суд прийняв рішення щодо мера, якого підозрюють в корупції

Суд прийняв рішення щодо мера, якого підозрюють в корупції
Джерело:  online.ua

Печерський районний суд відсторонив Анатолія Федорука з посади мера Бучі Київської області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку "Громади Приірпіння" в Facebook.
"Печерський районний суд відсторонив від займаної посади мера Бучі Анатолія Федорука. Цирк, влаштований працівниками Бучанської ради, депутатами і забудовниками в коридорі суду, не допоміг чиновнику. Навіть крики екс-депутата Ірини Корольової, яка в Бучі відповідальна за висадку клумб за бюджетні кошти, не вплинув на рішення судді", - йдеться в повідомленні.
Відзначимо, що Корольова в суді кричала "Ганьба!", коли слуги Феміди виносили рішення.
Нагадаємо, в 2002-2004 рр. Федорук був активним членом Партії регіонів. Після Помаранчевої революції Федорук вступив в "Нашу Україну", а коли Янукович був обраний президентом, повернувся в ПР і в 2010 році переобирався мером Бучі вже від неї.
Як повідомляв ONLINE.UA, співробітники Генеральної прокуратури України вранці 21 липня провели обшуки в будинку міського голови Бучі Анатолія Федорука, а також в Бучацькій міській раді. Обшуки були пов'язані з фактами зловживання і перевищення службових повноважень посадовими особами Бучанської міської ради при незаконному вилученні з власності держави 890 га особливих земель лісового фонду. За попередніми підрахунками, вартість цих земель оцінюється в сотні мільйонів гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?