В Україні сталося гучне самогубство
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні сталося гучне самогубство

В Україні сталося гучне самогубство
Джерело:  interfax.com.ua

У Харківській області застрелився колишній начальник Качанівської виправної колонії Іван Первушкін, який керував цією установою у той час, коли там відбувала покарання лідер ВО "Батьківщина", екс-прем'єр Юлія Тимошенко.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Интерфакс-Украина».

"Він застрелився", - повідомило джерело видання, близьке до правоохоронних органів.


У свою чергу, прес-служба Головного управління Національної поліції у Харківській області підтвердила інформацію про самогубство колишнього тюремника.


"Про подію в Дергачівський відділ поліції повідомила дружина загиблого. Правоохоронцями встановлено, що 23 жовтня ввечері жінка виявила в гаражі в селищі Березівське свого 55-річного чоловіка з пораненням щелепи», — йдеться у повідомленні.


Також у поліції додали, що «при виїзді за адресою були вилучені речові докази - травматичний пістолет, який належав загиблому".


Слідчі кваліфікували подію як самогубство.


Нагадаємо, що Первушкін очолював Качанівську колонію в Харкові, де з 30 грудня 2011 року по 24 лютого 2014 року відбувала покарання Тимошенко.


У вересні 2012 року Первушкін звільнився з Пенітенціарної служби за власним бажанням.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  стало відомо про самогубство бізнесмена з оточення президента РФ Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?