Активіст, який вижив, розповів правду про розстріли на Майдані: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Активіст, який вижив, розповів правду про розстріли на Майдані: з'явилося відео

Активіст, який вижив, розповів правду про розстріли на Майдані: з'явилося відео
Джерело:  5 канал

Один з активістів Майдану, мешканець Хмельницького Вадим Лапко, під час суду у справі про розстріли на Інститутський, розповів подробиці тих подій, де він і сам отримав вогнепальне поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «5 канал».

«Я бачив до п'яти-шести чоловік, які там перебували, які, особливо не ховаючись, маючи при цьому зброю, робили одиночні постріли», — повідомив він.
Також активіст розповів, що на Інститутській він побачив, як був поранений і намагався відповзти інший учасник Майдану.
«Бачив, що один з активістів також намагається сховатися, видно було, що він отримав поранення, став падати. Я вискочив з-за цього бар'єру, де перебував, і намагався його витягнути, забрати з тієї лінії вогню. Коли вже нахилявся, щоб його відтягнути, відчув, що отримав поранення», - додав Лапко.
Після свого поранення сам активіст спробував відповзти, але коли почув постріли поруч з собою, прикинувся мертвим.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  шокуючі подробиці розстрілів на Майдані розповів колишній співробітник «Беркуту», який командував одним із підрозділів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?