Проблема електронних декларацій: з'явилася важлива заява
Категорія
Політика
Дата публікації

Проблема електронних декларацій: з'явилася важлива заява

Проблема електронних декларацій: з'явилася важлива заява

Національне агентство з питань запобігання корупції не буде продовжувати терміни електронного декларування, незважаючи на технічні проблеми системи.
Про це заявила глава агентства Наталія Корчак, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".
За її словами, терміни закінчуються 30 жовтня, далі декларації подати буде неможливо.
"Для завершення подачі декларації залишилися 4 дні і 4 ночі. Предметом нашого обговорення не є питання про перенесення термінів подання декларації", - заявила Корчак.
Водночас заступник глави НАЗК Руслан Радецький зазначив, що в агентство надходить "велика кількість скарг" про неналежне функціонування реєстру електронних декларацій. Однак він не вважає, що агентство є відповідальним за виникнення технічних проблем.
"Велика проблема з ЄЦП (єдиний цифровий підпис - ред). Не з нашої вини, а з вини суб'єктів декларування, які неналежним чином поставилися до отримання ЄЦП", - підкреслив заступник глави НАЗК.
Як повідомляв ONLINE.UA, міністр юстиції України Павло Петренко розповів, що майже тиждень не міг подати е-декларацію через збої і підвисання системи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?