Безвізовий режим з ЄС: стало відомо про нову проблему
Категорія
Політика
Дата публікації

Безвізовий режим з ЄС: стало відомо про нову проблему

Безвізовий режим з ЄС: стало відомо про нову проблему
Джерело:  online.ua

В ЄС досі не домовилися щодо затвердження так званого механізму призупинення дії безвізового режиму, без якого неможливо надання безвізового режиму з ЄС для України, Грузії і Косово.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter брюссельського кореспондента "Радіо Свобода" Рікарда Йозвяка.
"Поки не схоже, що Європарламент і Рада ЄС домовляться про затвердження "механізму призупинення" під час їх зустрічі на початку листопада", - написав він.
Йдеться про так званий процес "тріалог", на якому інститути Євросоюзу повинні прийняти спільне бачення нового механізму. Лише після того пропозицію буде передано на схвалення Європарламентом і Радою ЄС.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше доповідач у візовому питанні в Європарламенті Марія Габріель заявила, що питання надання Україні безвізового режиму може бути проголосовано до саміту ЄС-Україна, який відбудеться 24 листопада.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?