Порошенко пояснив, чому Трамп і Клінтон зобов'язані любити Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко пояснив, чому Трамп і Клінтон зобов'язані любити Україну

Порошенко пояснив, чому Трамп і Клінтон зобов'язані любити Україну

Президент України Петро Порошенко вважає, що кандидати в президенти США Хілларі Клінтон і Дональд Трамп порушують тему війни на території українського Донбасу, оскільки інакше не зможуть виграти президентські перегони.
Про це він заявив в ході виступу в університеті "Острозька академія" на Рівненщині, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".
"Подивіться на хід подій на виборах в Сполучених Штатах Америки, коли наввипередки кандидати говорять, як вони люблять Україну. Чому так сталося? А не любити Україну не можна. Інакше ти приречений на поразку", - підкреслив Порошенко.
Він також висловив упевненість в тому, що громадяни України, - "унікальний народ, який об'єднався і продемонстрував те, чого не було 25 років".
Відзначимо, що Хілларі Клінтон виграла всі дебати з Трампом. Так в перших Клінтон отримала 62% голосів глядачів, Трамп, - 27%. На других дебатах її підтримали 57%, Трампа, - 34%. На заключних, третіх дебатах за Хілларі Клінтон віддали свої голоси 52% глядачів, в той час як за Трампа 39%.
Нагадаємо, що президентські вибори в США пройдуть 8 листопада.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше американські зірки записали пісню на підтримку кандидата в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?