Путін "пояснив" війну з Україною і дав тривожну обіцянку: соцмережі обурені
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін "пояснив" війну з Україною і дав тривожну обіцянку: соцмережі обурені

Путін "пояснив" війну з Україною і дав тривожну обіцянку: соцмережі обурені
Джерело:  ТАРС

Президент Росії  Володимир Путін  вважає, що Україну і РФ "стравили" на Донбасі, але російська сторона знайде вихід і "возз'єднає" держави.


Про це він висловився на засіданні Міжнародного дискусійного клубу "Валдай" в Сочі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.


"Нас спочатку розділили, а потім стравили, але ми самі в цьому винні, і повинні самі знайти вихід з цієї ситуації. Упевнений, що здоровий глузд переможе і ми цей вихід знайдемо", - заявив Путін.


Він додав, що, на його думку, росіяни й українці є одним народом: "У нас є люди крайніх поглядів, націоналістичних, як в Росії, так і в Україні, але в цілому, в більшості своїй - це один народ, народ однієї історії, однієї культури, дуже близький етнічно".


"Що добре російській людині, то і є наші національні інтереси. Але ми готові домагатися їх в діалозі з усіма", - підкреслив президент РФ.



Відзначимо, що такі слова російського президента викликали негативну реакцію соцмереж. Так, користувач Авов Нітуп порадив: "Вихід один, свинська рожа, ското-фашистський пан. Іди з Криму. Донбасу. Ця земля НАША!".


Wu_Wei_Wu: "Пішов в д*пу! Сподіваюся, до тебе будуть приходити всі душі дітей які загинули від ваших бомбардувань!"


N1kolay: "Сам себе в глухий кут загнав".


Ілля Бережний: "Це він про пошту Суркова?".


Joney: "Мені погано від того, що він робить. Які інтереси? Чиї тоді?".


громадянин світу: "Руській людині не потрібні бомбардування в інших країнах. Їй потрібна якісна медицина, освіта, дороги, робота і право вибору".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент України  Петро Порошенко заявив, що на Донбасі немає АТО, а тільки агресія Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?