Медведчук в гостях у Путіна: соцмережі в Україні закипіли
Категорія
Світ
Дата публікації

Медведчук в гостях у Путіна: соцмережі в Україні закипіли

Медведчук в гостях у Путіна: соцмережі в Україні закипіли
Джерело:  online.ua

У мережі обурилися  присутністю учасника в мінських переговорах від України Віктора Медведчука на виступі президента Росії Володимира Путіна  на засіданні Міжнародного дискусійного клубу "Валдай" в Сочі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter і Facebook.


Так, журналіст Петро Шуклінов написав: "Він повинен бути негайно відкликаний з Мінська. Давайте скажемо владі, що ось цей кадр - це остання крапля. Тварина, бл**ь".


Страшний БЕНДЕРовец: "Для остаточної безальтернативності Мінського процесу, в "українську" делегацію залишилося включити Надію Савченко!"



Serhii Zhorin: "Для мене це найбільший привід критикувати Порошенко, але я довіряю президенту. Він знає більше і має всю повноту ситуації. Для чогось він тримає цього типа в переговорний групі. Не думаю, що він там просто так. Є причина, яку не можна озвучити. Так мені бачиться".


Петро Шуклінов: "Я вам озвучу причину. Без нього вони не віддадуть з полону нікого. Взагалі нікого. Але вони і так вже не віддають".


Val Komarov: "А можна його звідти назад в Україну не пускати?".


Vi Go: "Його не відкликати, а пристрелити потрібно".


Alex Petrunin: "Але вся переговорна група від України - це відверті українофоби, латентні сепаратюги. Місце Кучми і Медведчука - або на цвинтарі, або в тюрмі. Вони домовляться до такого "миру", що каменя на камені не залишиться...".


Valya Fylypchuk: "Друзі, ну ви ж знаєте, як вирішуються проблеми з бандитами, завжди шукають таких людей, з ними на короткій нозі з цими переговорники домовляються, хоча знають, що вони бандити, але їм намагаються довіряти, тому що іншого способу домовитися немає".


Як повідомляв ONLINE.UA, в рамках свого виступу  президент РФ Володимир Путін заявив, що Росію і Україну розділили, але російська сторона знайде вихід.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?