Бої на Донбасі: з'явилося нове відео з гарячої точки АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Бої на Донбасі: з'явилося нове відео з гарячої точки АТО

Бої на Донбасі: з'явилося нове відео з гарячої точки АТО
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео з промислової зони в районі Авдіївки, яка є однією з найгарячіших точок  бойових дій на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112.ua".


Відеоролик знято на території опорного пункту військовослужбовців Збройних сил України під Авдіївкою. Так, бійці АТО розповідають про обстріл і умовах, в яких вони борються з агресією проросійських бойовиків.


Також на відео можна почути шум від обстрілів бойовиків по позиціях українських військовослужбовців. Одна з військових охарактеризувала стрілянину терористів як "безладні обстріли, безсистемні і безглузді".



Нагадаємо,  бойовики ДНР заявляли, що в ніч на 26 жовтня нібито "українські диверсанти" знищили один з їх опорних пунктів, вбили всіх терористів, вирізали їм на лобах подобу українського герба і букви "ПС", чим розсмішили користувачів мережі.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі  з'явилися фото наслідків обстрілу бойовиків Авдіївки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?