Путін висловився про фабрику Порошенка в Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін висловився про фабрику Порошенка в Росії

Путін висловився про фабрику Порошенка в Росії

Президент Росії Володимир Путін заявив,  фабрика Roshen в Липецькій області,  що належить українському президенту Петру Порошенко, продовжує працювати.


Про це він розповів в ході пленарного засідання міжнародного дискусійного клубу "Валдай" в Сочі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".


"Там є деякі проблеми, пов'язані з неповерненням ПДВ, і судові органи ввели певні обмежувальні заходи, але фабрика працює, працює ритмічно, виплачує зарплату, отримує прибуток", - сказав російський президент.


За його словами, "немає ніяких обмежень, пов'язаних з використанням цього прибутку, в тому числі і з переведенням його за кордон".


Нагадаємо, російська прокуратура заявила про "порушення вимог промислової безпеки" на підприємстві українського президента Roshen в Липецьку.


Як повідомляв ONLINE.UA,  президент України почав процес реструктуризації своїх активів Roshen і створив для цього три офшорні компанії, але так і не передав свої активи в управління трасту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?