Українським вчителям запропонували дати зарплати по 20 тисяч
Категорія
Україна
Дата публікації

Українським вчителям запропонували дати зарплати по 20 тисяч

Українським вчителям запропонували дати зарплати по 20 тисяч
Джерело:  online.ua

Кандидат наук із соціальних комунікацій, голова Всеукраїнської громадської організації "Не будь байдужим!"  Оксана Левкова  вважає, що оптимальною заробітною платою педагога є сума в 20 тис грн.


Про це вона розповіла в інтерв'ю ONLINE.UA.


У зв'язку з тим, що  президент України Петро Порошенко оголосив про намір українського уряду підняти оклади вчителям на третину, Левкова зазначила, що для популяризації професії педагога в суспільстві необхідно платити не менше 20 тис грн.


"Але я точно знаю, що наші правителі таких зарплат вчителям не встановлять. Я була шокована, коли протягом 2016 вони скасували безкоштовне харчування для учнів 1-4 класів та встановили собі захмарні зарплати. Це несправедливо", - зазначила вона.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: В ДНР-ЛНР активно вивчають українську мову: про сепаратизм в школах і повернення Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?