З'явилися фото і відео нового MacBook Pro від Apple
Категорія
Технології
Дата публікації

З'явилися фото і відео нового MacBook Pro від Apple

З'явилися фото і відео нового MacBook Pro від Apple
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися фото і відео нового MacBook Pro від  компанії Apple, який був представлений на останній презентації продукції торгової марки в 2016 році.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на онлайн-презентацію пристрої.


Відзначимо, що головною відмінною рисою нових ПК є наявність тачскріну на клавіатурі замість верхніх клавіш. Він використовується для виведення кнопок управління додатками і системою. Також новий MacBook Pro має систему ідентифікації користувача по відбитку пальця, за допомогою якої також можна перемикати користувачів пристрою.


Ноутбук представлять з діагоналлю в 13 і 15 дюймів в двох варіантах забарвлення: світло-сірому і темно-сірому. При цьому, товщина MacBook Pro з екраном в 13 дюймів складе 14,9 мм, що на 3,1 мм менше товщини попередньої версії.


Пристрій буде мати чотири порти USB-C, через які він буде заряджатися, а також вхід для навушників.


Заявлена ​​ціна на нові MacBook Pro становить $1799 за ноутбук з 13-дюймовою діагоналлю і $2399 за пристрій з діагоналлю в 15 дюймів.


Відео: YouTube/Apple


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі  з'явилися фото черг українців, які вишикувалися за новим iPhone 7.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?