Масштабна ДТП у Дніпрі: з'явилися нові подробиці і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Масштабна ДТП у Дніпрі: з'явилися нові подробиці і відео

Масштабна ДТП у Дніпрі: з'явилися нові подробиці і відео
Джерело:  ТСН

В результаті ДТП в Дніпрі, де маршрутка на великій швидкості в'їхала в фуру, постраждало десять осіб.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
Подія трапилася при в'їзді в місто в годину пік, о восьмій ранку, коли місцеві жителі поспішали на роботу. У маршрутці їхало 14 пасажирів, у водіїв обох транспортних засобів не виявили ознак алкогольного сп'яніння.
Очевидці аварії стверджують, що маршрутка їхала на великій швидкості і врізалася в припарковану на узбіччі вантажівку. Постраждалі отримали серйозні травми, з деформованої маршрутки їх довелося витягувати за допомогою евакуатора. Один з пасажирів, молодий хлопець, отримав особливо тяжкі ушкодження, правоохоронці кажуть, що в результаті аварії йому проломило череп.
Водій маршрутки уникає коментарів події, але каже, що різко смикнув кермо вправо, оскільки автомобіль, який їхав за ним, почав його підрізати. У мережі з'явилося відео з місця ДТП:



Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 28 жовтня в Голосіївському районі Києва сталася ДТП з машиною "швидкої", в результаті якої загинула одна людина, ще четверо постраждали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?