Компромат на "сірого кардинала" Путіна: з'явилася нова гучна деталь
Категорія
Світ
Дата публікації

Компромат на "сірого кардинала" Путіна: з'явилася нова гучна деталь

Компромат на "сірого кардинала" Путіна: з'явилася нова гучна деталь

В електронному листуванні помічника президента Росії Володимира Путіна Владислава Суркова, опублікованому українськими хакерами, виявили документ, в якому йдеться про нараду у "сірого кардинала" російського лідера з питання перспектив соціально-економічного розвитку Криму, датований 5 грудня 2013 року, за кілька місяців до проведення на півострові незаконного псевдореферендуму і анексії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Psb-news.
"5 грудня 2013 року. Питання нападу на Україну в Кремлі вже давно вирішене. У Севастополі в цей день був автопробіг проти жорстоких дій "Беркута". У Києві тривають пошуки безвісти зниклих після жорстокого розгону студентів 30 листопада. А ось в Москві за адресою Стара площа, буд.6, п.3-Б, к.432 о 20-00 проходить т.зв. "нарада з питання перспектив соціально-економічного розвитку Криму". Керує цією нарадою Сурков", - йдеться в повідомленні.
Документ доводить, що Росія планувала окупацію і готувалася до війни задовго до розстрілів на Майдані в лютому 2014-го і втечі екс-президента Віктора Януковича.



Як відомо, в кінці лютого - на початку березня 2014 року перекинуті з Росії і кримських баз Чорноморського флоту РФ війська без розпізнавальних знаків окупували Кримський півострів. 16 березня 2014 року на території Криму і міста Севастополя пройшов псевдореферендум про статус півострова, за сфальсифікованими результатами якого Росія включила Крим до свого складу.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в е

лектронному листуванні Суркова виявили черговий доказ участі російських кадрових військових у війні на Донбасі

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?