Троллінг від Авакова: соцмережі насмішила декларація глави МВС
Категорія
Політика
Дата публікації

Троллінг від Авакова: соцмережі насмішила декларація глави МВС

Троллінг від Авакова: соцмережі насмішила декларація глави МВС
Джерело:  online.ua

Соцмережі насмішила декларація про доходи глави МВС України Арсена Авакова, в якій, зокрема, відображена колекція вин.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережі.
Нагадаємо, що Аваков задекларував активи в дорогоцінних металах на суму в 200 тисяч гривень, а також 265 тисяч гривень, 178 тисяч доларів, 118 тисяч євро, 2 тисячі 100 британських фунтів готівкою. На дружину глави МВС готівкою задекларовано 1 мільйон 300 тисяч гривень, 275 тисяч доларів, 30 тисяч євро. Крім того, чиновник задекларував колекцію дорогих вин, зброю і антикваріат.
У документі чиновник зазначив, що його родині належать годинник Rolex Daytona з 1992 року, Vacheron Constantin з 2003 року, Jaeger LeCoultre з 2004 року, один жіночий годинник Chanel від 2011 року, який, очевидно, належить дружині Авакова Інні.
Він також задекларував антикварний годинник: камінний годинник 19 століття з фігурними вставками і елементами з бронзи і чавуну 19 століття.
Крім того, в документі вказано меблі, оскільки, згідно з правилами, має бути задекларовано майно, вартість якого перевищує 100 мінімальних заробітних плат, встановлених на 1 січня звітного року. Тому Аваков задекларував набір італійських меблів для робочого кабінету, 2 комплекти італійських меблів для спальні, ще один набір італійських меблів для кабінету, набір меблів для вітальні, меблі для бібліотеки, набір меблів "для малої вітальні", меблі для кухні.
Він також задекларував світильники і люстри, набір шахів, етикетки від вин, три шуби дружини, колекцію картин і золотих монет.
"Після того, як я перечитала сотні декларацій, декларація Авакова найцікавіша! Вина, монети, зброя, етикетки, шуби, меблі", - прокоментувала новину журналістка Оксана Коваленко у своєму Twitter.


Аваков також задекларував авторське право на "Сценарій у вигляді рюкзака, з газетними вирізками: Сумна історія про депутата каплюнаізпартіїпростихблюдей, який разом з бльовочкиним і Столяровою, за російські гроші заробляли брехнею (вартість 1 млрд. рублів або 1 грн.)". Таким чином

Аваков натякає на скандал з рюкзаками, який розгорівся на початку 2016 року

.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше прем'єр-міністр

Володимир Гройсман оприлюднив свою електронну декларацію за 2015 рік

, задекларувавши в ній тільки готівкою понад $1,5 млн.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?