У Росії під безглуздими приводами відмовилися від допиту Януковича
Категорія
Політика
Дата публікації

У Росії під безглуздими приводами відмовилися від допиту Януковича

У Росії під безглуздими приводами відмовилися від допиту Януковича

Мін'юст України надіслав до Росії запит на онлайн-допит колишнього президента України Віктора Януковича і екс-командувача внутрішніми військами України Станіслава Шуляка, проте в Радянському районному суді Ростова-на-Дону відповіли відмовою.
Про це заявив помічник голови суду Артур Маслов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".
"Ми отримали судове доручення про проведення допитів Януковича і Шуляка в режимі відеоконференцзв'язку. Однак проведення таких допитів неможливо: в суді відсутня технічна можливість: немає системи відеоконференцзв'язку", - підкреслив Маслов.
Також він додав, що в судових дорученнях не вказали місце проживання Януковича та Шуляка, і зазначив, що відповідь на доручення відправили до Києва.
Як повідомляв ONLINE.UA, адвокат екс-президента Віталій Сердюк заявляв, що Янукович готовий до допиту по відеозв'язку і наполягає на очній ставці з президентом Петром Порошенком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?