Путін втратив інструменти впливу на Україну - російський політолог
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін втратив інструменти впливу на Україну - російський політолог

Путін втратив інструменти впливу на Україну - російський політолог
Джерело:  online.ua

Російський політолог Андрій Піонтковський вважає, що у президента РФ Володимира Путіна не залишилося інструментів для впливу на Україну, про що свідчить позиція Києва щодо реалізації Мінських угод.
Про це Піонтковський розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
На питання, який інструментарій зараз доступний Путіну і його помічнику Владиславу Суркову по дестабілізації України, експерт відповів: "Зараз ніякого. Тому що позиція Порошенка і офіційного Києва по інтерпретації Мінських угод стає все більш жорсткою".
"Порошенко досить гідно чинив опір тиску Меркель і Олланда. А останні його заяви, що ніяких виборів, поки бандити не підуть з керівних посад і не відновляться законні місцеві органи української влади, свідчать, що Україна на вудку уявного відновлення територіальної цілісності не впіймалася", - додав політолог.
Піонтковський вважає, що Путін і Сурков "хочуть спокусити українське керівництво ілюзією відновлення територіальної цілісності".
"Ось цим Путін з Сурковим займаються", - резюмував експерт.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Моторолу вбили за розпорядженням Путіна - Андрій Піонтковський про "Новоросію" та цілі Кремля в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?