Прем'єр Нідерландів зробив сумну для України заяву і назвав важливу дату
Категорія
Політика
Дата публікації

Прем'єр Нідерландів зробив сумну для України заяву і назвав важливу дату

Прем'єр Нідерландів зробив сумну для України заяву і назвав важливу дату

Уряд Нідерландів 31 жовтня може подати законопроект про відмову від ратифікації угоди про асоціацію України і ЄС.
Про це заявив прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.
За словами Рютте, якщо остання спроба отримати політичну підтримку угоди в парламенті на вихідних зазнає поразки, в уряду не буде іншого вибору, окрім як запропонувати законопроект про відхилення ратифікації, проте відхилення ратифікації, на його думку, буде помилкою і зашкодить єдності Євросоюзу.
Нагадаємо, що в квітні на консультативному референдумі в Нідерландах проти Угоди про асоціацію України з Євросоюзом проголосували 61% виборців.
20 жовтня прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте заявив, що не бачить позитивних прогнозів щодо ратифікації Угоди про асоціацію між ЄС і Україною. У Нідерландах повинні прийняти остаточне рішення до 1 листопада.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент України Петро Порошенко на спільному брифінгу з генсеком НАТО Йенсом Столтенбергом заявив, що рішення про безвізовий режим для українців в країнах ЄС буде прийнято найближчим часом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?