Чиновник Путіна шокував заявою про мирні жертви в Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

Чиновник Путіна шокував заявою про мирні жертви в Сирії

Чиновник Путіна шокував заявою про мирні жертви в Сирії

Постійний представник Росії при НАТО Олександр Грушко заявив, що Росія не завдає  авіаударів по мирних жителях в Сирії, а якщо хто і гине, то це "супутні втрати".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Грушко Deutsche Welle.


"В першу чергу, ми просуваємо мирний процес, політичний процес, і ми переконуємо де Містури (спеціальний посланник генерального секретаря ООН по Сирії Стаффан де Містура - ред.) відновити політичні консультації про майбутнє Сирії. А по-друге, ми боремося з ІДІЛ. Боротьба з ІДІЛ повністю узгоджується з міжнародним правом", - сказав представник президента РФ Путіна.


"Ніяких бомбардувань мирного населення немає", - додав він.


На питання, чи може політик стверджувати це однозначно, Грушко відповів: "Я не говорю однозначно ... Звичайно, можливо, є супутні втрати, але, в будь-якому випадку".


Відповідь росіянина обурила соцмережі.


Сергій: Пи*діти не мішки перевертати.


Alexandr Asaevich: Слухайте, цим на свій народ нас*ати, а тут сирійці якісь.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  російські військові, які за наказом президента РФ Володимира Путіна беруть участь в боротьбі з ІГІЛ в Сирії, завдали сім авіаударів по комплексу з трьох шкіл в сирійському селищі Хасс в провінції Ідліб, в результаті чого загинули 22 дитини і 6 вчителів .


Постпред Росії в ООН Віталій Чуркін відмовився визнати, що удари завдавали російські військові. Однак в мережі  з'явилися фото- і відеопідтвердження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?