Декларації депутатів: соцмережі підірвала смішна фотожаба
Категорія
Політика
Дата публікації

Декларації депутатів: соцмережі підірвала смішна фотожаба

Декларації депутатів: соцмережі підірвала смішна фотожаба
Джерело:  online.ua

Соцмережі висміяли процес заповнення народними депутатами України  електронних декларацій.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережі.


У мережі з'явилася смішна фотожаба, яку запостив блогер Дмитро Коваленко. На ній чоловік намагається подати свою декларацію, при цьому його стримують три жінки.


"Український депутат рветься задекларувати свої 22 машини, 53 квартири і кілька храмів. Полотно, олія", - йдеться в тексті картинки.


Нагадаємо, що Національне агентство з питань запобігання корупції не буде продовжувати терміни електронного декларування, незважаючи на технічні проблеми системи. Терміни закінчуються 30 жовтня, далі декларації подати буде неможливо.



У мережі сміються.


Alex Basenko: Заповнюємо е-декларацію за вас. Дорого! П.С. Лещенка просимо не турбувати!


Деад Щукарь: Масло вершкове або соняшникове буде декларувати?


Макс Юр'єв: Це з колекції Авакова. Відчувається рука майстра.


Нагадаємо, що раніше  соцмережі насмішила декларація про доходи глави МВС України Арсена Авакова, в якій, зокрема, відображені колекція вин, годинник Rolex Daytona з 1992 року, Vacheron Constantin з 2003 року, Jaeger LeCoultre з 2004 року, один жіночий годинник Chanel від 2011 року, меблі, світильники і люстри, набір шахів, етикетки від вин, три шуби дружини, колекція картин і золотих монет.


Як повідомляв ONLINE.UA, заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка"  Анатолій Матвієнко задекларував 1,5 мільйона гривень готівки, а також вказав, що є власником храму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?