Бойовики ДНР вчать малюків в дитсадку пісням про ВДВ: опубліковані фото і відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Бойовики ДНР вчать малюків в дитсадку пісням про ВДВ: опубліковані фото і відео

Бойовики ДНР вчать малюків в дитсадку пісням про ВДВ: опубліковані фото і відео
Джерело:  Новини Донбасу

В одному з дитсадків окупованого бойовиками Харцизька Донецької області для заходу вихованців одягли в камуфляжну форму і вчили їх пісням про ВДВ.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Новости Донбасса".


Вихователі дитячого садка "Червона шапочка" організували захід "Донбас - честь і гордість народу", який відвідав чинний бойовик незаконних збройних формувань так званої "армії ДНР". Для присутніх вихованці дитсадка в камуфляжній формі виконали пісні про моряків і військових повітряно-десантних військ (ВДВ).


Більш того, діти в ігровій формі вивчали основні військові команди і розповідали про свої знання про символи так званої ДНР.


"Звичайно, що ще не 23 лютого, але ми хочемо, щоб наші хлопці з самого початку навчального року навчалися пізнавати, що таке військовий, чим він займається", - сказала старший вихователь дитячого садка Вікторія Пастерська.




Як повідомляв ONLINE.UA, соратник колишнього польового командира бойовиків Донбасу Ігоря Стрєлкова, російський бойовик Михайло Полинков з позивним "Кришталик" поскаржився, що  ДНР і ЛНР зі зневагою ставляться до громадян РФ і часто відмовляються навіть ховати росіян.











Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?